Activiteiten

Peuterclub:

Tijdens deze ochtenden van 09.00 tot 11.30 is er aandacht voor vrij spel zowel binnen als buiten, kringactiviteiten, voorlezen, een creatieve activiteit en een fruitmoment.

 

Lid worden van de leukste peuterclub?

lidmaatschap kost 30,- per maand. je draait zelf 1 ochtend per week samen met een team van leuke ouders en mag je de overige ochtenden die we geopend zijn je kindje brengen. Alle andere leuke activiteiten die we door het jaar heen samen organiseren zijn dan natuurlijk gratis voor jou peuter.

 

Vrijblijvend komen spelen?

je kunt er ook voor kiezen om vrijblijvend samen met je peuter te komen spelen. Dit kost 3,50 per keer incl koffie thee en snack voor je kindje. Wel graag van te voren reserveren om teleurstellingen te voorkomen. de plekjes zijn namelijk beperkt. 

 

 

Wat gaan we doen:

 

Momenteel zijn we druk met de voorbereidingen voor onze aanstaande verhuizing. Hierdoor zijn we momenteel even gesloten. na de zomer gaan we weer van start. houd onze Facebook en deze site in de gaten voor updates!

 

We zijn nu bezig met het maken van een activiteiten kalender waarmee we van start zullen gaan op onze nieuwe locatie.

Er staan al een aantal hele leuke activiteiten 0-10jr op het programma zoals o.a. voorlees ochtenden, ouderkindcafè 0-2jr, poppenkast, creatieve activiteiten en nog veel meer! 

Mocht je zelf een leuke kinderactiviteit organiseren en wil je dat ook eens bij ons doen? neem dan contact met ons op!

 

Powered by Parents!

Bezoekadres vanaf 01 oktober 2019

Buurt en Biljartcentrum van Speykkade 61 te  Castricum

 

Wij zijn bereikbaar op info@springplankcastricum.nl

(gelieve geen telefoontjes naar de BBC maar mailen naar bovenstaand adres)